London dag 1 och 2
Igår kom jag då fram till London efter en lugn flygresa. Jag hittade utan problem fram till hotellet trots olika tunnelbanor och tåg. Ett fint hotell och jag fick rum på tionde våningen, med en fin utsikt över stan; delar av den.

I väntan på min vän som jobbade till 23 så tog jag en tur till Westfield Stratford City och shoppade lite, åt mat och njöt av att vara ensam. Konstig känsla att vara själv, ingen att prata med utan bara jag och mina tankar.

Vid 21 tog jag mig till Docklands där min vän Agneta jobbar och tog en promenad där och begrundade den fina utsikten som var slående. 23 mötte jag upp henne vid hotellet hon jobbar och så tog vi lite mat på vägen hem innan det var dags för mig att hoppa i säng.

Idag har vi tagit oss till Greenwich park och observatoriet för att se tiden som styr världen en hur man nu ska säga det. Blev även inköpt en souvenir.

Nu sitter vi på Tavern pub och jag har druckit min första öl och ätit god mat. Nu ska vi strax ta oss vidare för möjligen lite shopping innan det ikväll blir teater.Morgonfirande
 
3 STORA ÅR!!
Stort grattis min stora tös, nu är du 3 stora år. Tänk vad fort tiden har gått. Jag minns när du var liten, du visste inte så mycket om världen och hade inte lärt dig så mycket än. Men oj så stor du blivit nu. Lärt dig massor och du vet så otroligt mycket. Du är en väldigt klok och energisk 3 åring. Mycket energi och ska alltid hålla igång. Du älskar att stå i centrum och vill gärna ha allas uppmärksamhet. För varje dag som går upptäcker du något nytt i världen och lär dig något nytt, utvecklas och blir mer och mer din egen person med en helt unik personlighet. Jag är så stolt över dig min lilla Elise, eller rättarsagt min stora Elise och jag hoppas verkligen du får en helt underbar födelsedag.