Valborg 2015
Idag åkte jag och elise upp till mamma för att fira valborg här, även min bror och hans tjej dök upp. Vi grillade och åt gott innan det var dags att ge sig i ut för att hitta bålet. Det tog sin lilla tid då vi körde omvägar och fel två gånger, men vi höll humöret uppe och till slut hittade vi fram. Vi brände in våren och njöt av en bar kväll som hade spruckit upp och solen dök fram. En trevlig kväll med nära och kära har vi haft! 

Från lilla till brun
En helt fantastisk Angelica har gjort min dag genom att förvandla mitt lila slitna hår till chokladbrunt. Känns faktiskt superskönt att vara tillbaka till sitt ungefärliga vanliga jag. Även om jag saknar det lila håret, så saknar jag definitivt inte alla färgbomber som jag behövt kasta i håret en gång per vecka. Då jag är brun i mig själv så kommer detta bli betydligt skönare. Dock har jag ännu inte vant mig vid den bruna färger, men om ett par dagar så känner jag mig precis som vanligt antar jag. 
 
I eftermiddags har jag och Elise varit ute och springcyklat runt kvarteret. Det var verkligen en trött Elise ikväll, hon somnade i soffan lite över klockan sex medens jag packade vår resväska. Helslut och hon vaknade inte ens till när jag bar in henne. I morgon ska vi åka hem till mamma ett par dagar som jag skrev igår och en hel del roligheter väntar oss på olika håll denna veckan...
 
 
Tisdag 28/4
I går fyllde Lasse år och vi fick fira både Kerstin och Lasse med att ge dem deras present. I sommar ska vi, allihop i Rasmus familj (ca. 22 pers) åka ut en helg till en stuga på Österlen. Det kommer bli supertrevligt och jag hoppas att alla kan, hade varit jättekul. 
Tillbaka till i går, vi var på kalas i Almåsa och blev bjudna på god gryta samt lite gottis därefter. Vi var inte där så länge för jag skulle jobba, men vi hade trevliga två timmar där med Gisela, Lasse, Andreas, Angelica och Rasmus föräldrar. 
 
 
Från ett till annat så är äntligen min jobbhelg slut, vilket känns otroligt skönt om ni frågar mig. Nu är jag ledig fram tills nästa måndag, vilket ska bli skönt men jag har ett fullspäckat schema eller ja roligheter. På torsdag åker vi till mamma för att vara där över helgen, förutom en liten visit ner till Malmö på fredagen för kalas för Elise faster Amanda. 
 
Nu ska jag fortsätta och ta det lugnt framför datorn och min älskade tv-serie Beverly Hills som jag inte kan få nog ut av, ren nostalgi 90-tal.