Fredags Rock 27/2
Gårdagens fredag började för min del men underbar massage i Limhamn. Verkligen det jag behövde. Skönt och avslappnande. Rasmus och Elise var under tiden hos hans föräldrar för att hjälpa dem med deras nya möbler som kommit. Efter lunch kom sedan My och Simon för att hämta Elise, familjen Rosberg passar Elise nu under denna helgen. Hon kommer att ha det hur bra som helst, de skulle ut och äta på restaurang och på bandymatch i Ängelholm och säkert en hel del annat skoj. 
 
På kvällen tog jag och Rasmus cyklarna till JP's restaurang där vi skulle möta upp hans föräldrar för god middag och sedan ta oss mot Arenan och Champions of Rock, vår julklapp. Det var helt magiskt när många tände lamporna på sina telefoner och lyste upp hela Arenan, magiskt. Vi hade en fantastisk kväll med rocktema och den slutade med varsitt glas på JP's igen. Sen kväll, men vilken kväll och show. Fantastiskt! Min mormor och morfar var också där och jag tror att även dem tyckte att det var lika bra som vi tyckte. 
 
 
 
 
Torsdag 26/2
Idag har det verkligen varit en familjedag i all ära. Efter lite kämpande från min och Elise sida fick vi upp Rasmus och kunde ge oss iväg mot Mobilia för att äta lunch och handla lite. Vi tog oss förbi Elgiganten och ett nytt Ps4 blev inhandlat till den otroligt exstase sambon, eller ja till familjen så klart med han blev nog gladast. Jag fick med mig lite blommor hem till balkongen och till vardagsrummet, så nu börjat det kännas lite vårigt här. Har ju varit ett helt fantastiskt väder idag så vi ska inte klaga. Under tiden jag tittade på blommor fick Elise en bamsenalle av Rasmus, vår bortskämde lille tös med en miljon nallar (dax att rensa snart? Jajamensan...men när?).
 
På eftermiddagen tog jag och Elise en promenad i parken med min pappa. Prat, klättring och fågelmatning, en timme senare var vi på väg hem då Elise bestämt inte ville vara i parken mer utan ville hem. Jag satte mig att plugga lite och Elise vid datorn. Slumrade till lite i plugget och när jag vaknar och ska kolla till Elise sitter hon sovandes med datorhörlurarna. Det såg verkligen roligt ut. Rasmus hade väl varit helt inne i sitt spel och inte märkt det i heller. Så klart togs kameran fram och *blixt* så var där ett fint foto. 
 
Resterande av dagen har bestått i tvätt och plugg för min del. Nu ska jag avsluta mitt pluggande för denna stund, fira kväll och njuta lite. Får plugga lite till i morgon (att det aldrig tar slut, suck!), fast först väntas massage för min del vilket ska bli otroligt skönt!
 
 
 
Söndag 22/2
I söndags fyllde Elise pappa 26 år och då hade vi självklart öppethus för nära och kära som kunde komma hit, äta gott, fira och umgås. Vi hade satt tiden 11:00 på förmiddagen och sedan hade vi jämn in- och utströmning av nära och kära. Det var lagom med folk hela tiden, vilket var bra.
 
Vi bjöd på kycklingklubbor och pastasallad. Jag hade bakat lite kladdkakor: med limetopping, med oreo och marshmallows, kola topping samt en Tiramisu som inte är kladdkaka men otroligt god ändå. Gott gott hela dagen lång och vi var trötta när de sista gästerna gått. 
 
Måndag och tisdag har jag sedan jobbat och gick av nu i morse. Nu är jag ledig till lördag kväll, ska bli skönt med lite familjetid och kunna vara hemma lite. På fredag har jag bokat in massage åt mig som jag väldigt mycket ser fram emot och på fredag kväll ska vi även till Malmö Arena på konsert, Champions of Rock. Spännande! Elise ska hem till Rasmus moster Madeleine och mysa med den familjen hela helgen.