Mycket på gång..
Jag har haft lite mycket den senaste tiden och varken haft lust eller ork att skriva här faktiskt. Jag har jobbat en hel del men även haft en del roligt inplanerat. I fredags så hade vi vår vän Philip på besök, vi handlade hem mat och drack lite vin framför tvn. Mycket prat och skratt, film och ja en mysig fredag helt enkelt i korta drag. Lördagen var sedan fullspäckad med först kalas, en vän till familjen som fyllde 50 år. God mat, otroliga presenter och ett par timmars sällskap senare (när Rasmus föräldrar kom) tog vi bilen och brummade snabbt hemåt jag och Elise. klockan 19 kom våra tjejkompisar för en trevlig kväll med middag, film och snack. Rasmus kom hem från jobb efter 23 och då brummade vi tillbaka till 50 års festen för att hämta hem hans föräldrar. Födelsedagsgrisen hade somnat sittandes i en stol efter en lång och hård dag men mycket folk, umgänge, mat, presenter och mycket mycket mer. Söndagen spenderades ute hos Rasmus föräldrar för min och Elise del. En promenad i Limhamn, middag och sedan var klockan mycket. 
 
Måndag kväll började jag att jobba igen efter helgens ledighet. 4 nätter hade jag framför mig, 3 kvar nu. Idag när jag vaknade upp hade vi träff med Agneta som var hemma från Schweiz. Mycket roligt och ett par timmars mys och skoj på Triangeln med lite shopping. Vi träffar ju inte Agneta så ofta så det är mysigt när hon är hemma, strax är hon ju färdig i skolan och till hösten ska vi fira och partaja in hennes examen. Duktig flicka som i tre år studerat utomlands och nu snart är färdig med sina studier. 
 
Resterande av veckan är väl lika fullspäckad, som vanligt då. I morgon får vi besök av en vän och hennes syster. Senare på kvällen är det dags för lite piratteater för Elise, Rasmus och mig. Lite sång och dans en helt vanlig onsdag. Torsdag har jag lektion klockan 13, så blir inte mycket sovande där för min del trots natturerna denna veckan. Fredagen är Elise dagis stängt och då har vi hela dagen fullbokad, så blir att jag får sova hela fredag kvällen. Lär vara både trött och mör, så blir skönt med en veckan ledighet faktiskt. Busy woman skulle man ju kunna kalla mig! 
 
 
Lilla gubben
Igår hade vi en vän till mig på besök. Vi lagade mat, egengjorde köttbullar, potatismos och gräddsås med en twist. Efter maten så byggde vi med pärlor och Elise fick välja mellan Pippi, Herr Nilsson och Lilla gubben att bygga. Vem tror ni hon valde? 
 
Det blev en fin vit häst med blåa prickar och när den var färdig strök vi den så att pärlorna skulle hålla i hopa, dock höll det inte så länge och Lilla gubben är nu både huvudlös och benlös. Elise trodde att man kunde leka med pärlorna som med leksaker och hästen gick i sönder. Förhoppningsvis kan vi laga den sen nån dag snart, men tills dess får Lilla gubben vara både huvuslös och benlös... 
 
 
 
New in bed
Idag fick jag äntligen fram de nya bäddsett som vi köpte för ett tag sedan. Elise blev jätteglad över sitt bäddsett med ambulanser, brandbilar och polisbilar på. Hon klättrade upp i sängen under tiden jag bäddade och sa så mysig mamma, jag tycker om den. Hon hjälpte mig hela tiden och hon hjälpte även till att bädda om i vår säng. Väldigt nöjd med de två bäddsett vi köpt på Jotex för ett tag sedan då. 
 
Sedan har vi haft en helt underbart mysig kväll. Elise har varit som en ängel trots att jag haft lektion på datorn, hon somnade på soffan under min lektion och sover nu gott i sin säng med alla uttryckningsfordon. Jag stickar lite och tittar på tv-serier. Först hade jag tänkt plugga lite, men sen så har jag pluggat hela helgen på jobb så jag tror att jag hoppar det idag. Möjligen att jag pluggar lite sen, men inte just nu i alla fall.