Ballerinan Elise

Idag hade Elise sin första balett lektion på dansstudion Split i Limhamn. Allt gick jättebra, bättre än jag trodde. Elise har själv valt att börja på balett, hon kom nu under augusti och påpekade att hon ville börja. Efter först en fika mamma och dotter emellan på Espresso House för att få lite egentid, tog vi oss till dansstudion. Spännande med det första besöket och den första lektionen. Fick direkt bra vibrationer när vi steg in.

Det var 8 små flickor i Elise grupp och alla var nybörjare, perfekt! Alla barnen hade balettkläder på sig och fina små ballerina skor. Dansläraren verkar vara en helt underbar människa som verkar väldigt pedagogisk. Elise tyckte det var jätteroligt och frågade så fort lektionen var slut när hon ska dansa igen samt blev besviken över att hon behövde vänta en helt vecka tills nästa gång.

När vi väl kom hem ville hon direkt visa pappa och lillebror vad de lärt sig.

Ihop med fötterna och isär med fötterna, hur de fick springa på tå och hoppa i sidled, hur de skulle sträcka på benen och fötterna...

Elise är nöjd i alla fall och det var verkligen jätteroligt att se alla de små flickorna dansa och försöka härma dansläraren, vilket inte alltid är det lättaste i den åldern.

Tyvärr glömdes det bort av mig att ta en bild av Elise iförd dansutstyrseln, så det får bli till ett annat tillfälle men bjuder ändå på härliga bilder av denna stora underbara och fantastiska tös.

//Caroline