Dagar på landet
Från onsdag kväll tills lördag lunch sov vi hos våra vänner på landet. Det var skönt att komma i från storstaden för att kunna springa fritt ut och in som vi ville med hundar, katter och hönor. Vi fick mysa i tur och ordning med alla djuren, men hönorna var det som gjorde mest intryck på mig. De var betydligt större än jag trodde, lite läskigt men väldigt fina och som varje dag under vår vistelse gav oss ägg. Toppen så att vi kunde göra pannkakor den ena dagen. Barnen fick snällt också prova deras fina traktor som puttrade fint och de tog en runda med vår vän runt på åkern. Sköna dagar som vi njöt till fulla av, speciellt av den friska luften. Tänker inte pladdra på mer om vår sköna tid där utan ni får njuta av lite bilder jag tog.
 
  (null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
På lördag vid lunch tid åkta vi med vår vän ner mot mamma, för hon skulle ändå på det hållet. Mamma bor även hon utanför en större stad men mer i skogen, så nu bytte vi lantluft mot skogsluft. Härligt! Vi skulle fira nyår där med hennes, hennes sambo och även min bror skulle komma upp från Malmö. Hoppas ni alla får en trevlig nyårsafton!
 
//Caroline
 
 
Emil 2 år
Efter helt okej jobb helg som dock slutade i en natts sjukdom, som med mycket sömn gick över tills på morgonen så gick större delen av tisdagen till att förbereda inför Emils 2 års dag på onsdagen den 27e December. Väl dagen kommen så blev det skönsång för den store killen på morgonen som glädjeligen öppnade sina presenter samt inveg dem väldigt fort. Vi åt frukost tillsammans och sedan gick dagen till städning och förberedelser i matväg inför kvällens kalas (öppet hus). 
Klockan tre droppade de första gästerna in och det bjöds på en mindre buffé bord med paella, bullar, pizzabullar m.m. och som sedan avslutades med tårta för stora killen. Skönsången blev inte av under kvällen då det var ett öppethus kalas. Emil hade det trevligt i alla fall och öppnade present på present samt började leka med dem. Dock hade vi en liten busig Emil som inte helt var snäll mot sina lite mindre gäster och knuffades, så det blev en del tillsägelse åt hans vägnar.
Vi hade en trevligt kväll och tacksamma för alla nära och kära som tog sig hit för att fira vår fina kille som blivit hela 2 år nu. Efter kalaset åkte vi med mamma uppåt skåne för att lämnas av hos ett par vänner vi skulle besöka ett par dagar, på landet med traktor och hönor. Vi kom fram vid nio på kvällen så blev lite mys under ca en och en halv timme tills vi alla tog tag i våra kragar och la oss. En stor killes 2 års dag var till ända!
 
//Caroline
 
(null)
 
Julafton 2
Julafton, dagen D, firades hos Rasmus föräldrar det vill säga barnens farmor och farfar. Först och främst sov jag till klockan två då jag arbetat på natten, jag jobbade hela julhelgen. Vid Kalle kom jag hem till dem och vi kunde se Kalle alla tillsammans.
Efter Kalle så åt vi hela tjocka julbordet med allt från sill till revben. Mätta och belåtna väntade vi sedan på Tomten som förhoppningsvis skulle komma. Tur hade vi för Tomten kom, medens Rasmus var i väg för att handla. Många julklappar delades ut till oss allihop. Barnen fick en del leksaker, kläder, biokort och mycket annat fint som nu pryder deras rum. Det ska rensas på i alla fall Emils rum för att göra ordentlig plats för allt nytt han fått, även med tanke på hans kommande 2 års dag.
När alla klappar var öppnade, i tur och ordning enligt ålder som det brukas, så tog vi lite julfika innan jag åter skulle till jobb. Klockan åtta cyklade jag i regnigt julväder, ingen snö här nere tråkigt nog. Vi hade en helt okej natt på jobb, men det var skönt att komma hem till min säng när det väl var dags.
Julen slut och vi är väldigt tacksamma för allt fint vi och barnen har fått av alla nära samt kära.

//Caroline
 
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)(null)(null)(null)(null)
 
(null)