Måndag 3/6 - onsdag 5/6

Måndagen bestod mest i en massa ärenden då vi varit borta en hel vecka. Först och främst vattna blommor hos nära och kära som är borta på semester. Därefter en tur till Mobilia för att fixa två födelsedagspresenter till två små killar, varav en ett åring. På mobila blev det även nya sandaler till Elise då de hon hade var riktigt slitna, de var ju från förra året så inte så konstigt. Efter Mobilia tog vi en snabb tur hem till vår fina tant, lunchade där och fikade innan vi cyklade mot Limhamn igen och lite på fyllning i kylskåpet. Väl hemma igen efter dagens massa kilometer cykling så trotsade vi regnet med grillat innan det var dags för barnen att sova.


Tisdagen blev en hemma dag med städning, tvättning, bädda om i säng osv. På kvällen sedan skulle vi iväg hem till ett par goda vänner som har en vecka kvar tills deras lille påg är beräknad. God mat bjöd de på och vi hade med god efterrätt åt oss alla. Mellan måltiderna bjöd Elise på en show och Emil, ja vad säger man sin egen show. Det var som cirkus! Vi vuxna bara skrattade åt hur tokigt det var. Efter efterrätten var klockan ganska mycket och vi ska kände att det var dags att cykla hemåt. All lycka till önskar vi de blivande föräldrarna då det förmodligen var sista gången vi träffade dem utan bebis, så spännande!


Onsdag morgon gav vi oss iväg tidigt hemifrån för att ta bussen ut till Almåsa där vi spenderade dagen. Barnen kunde springa fritt i den härliga grönskan som råder där och det bjöds på både god grillad mat samt god hemmalagad rabarberpaj till efterrätt med en hel del annat gott. Man kan ju verkligen säga att man var mätt när dagen var slut. 

Barnens nästkusin var där också med sin mamma och mormor, så Emil och Elise hade någon att leka med. Vi hade tur med vädret också för precis när grillen tändes sprack himlen upp och solen kunde värma oss gott. Skitiga men glada barn följde sedan med mig hem, precis som det ska vara när man varit på landet en hel dag. 
Hemma igen blev det middag med pappan innan min mamma sent kom och hämtade oss, för ett par dagar till hos henne. Härligt!


Idag ska jag mamma och barnen åka till Hörby marknad. Ska bli kul! 

Önskar er härlig torsdag
//Caroline