Onsdag 28/6 och torsdag 29/6

Under onsdagen besökte jag och barnen vår vän här uppe i trakterna, dock på ett helt nytt ställe då hon flyttat. Var jättefint för hon bodde nu och dessutom trevligt att träffa hennes nya kille. Vi åt taco lunch och glass, pratade en massa och barnen lekte. Ser fram emot att kunna komma dit och besöka dem många gånger framöver. Har väl egentligen inte mer att skriva om onsdagen utan jag tänker låta bilderna tala för sig...

På torsdagen blev det en hel del körande med bilen för min del. Först körde vi bett till lund och lämnade min mamma på jobb, sedan upp mot Höör trakterna igen för att hälsa på en annan vän då vi aldrig sett hur hon bor nu sedan hon flyttade. Vi lagade pannkakor till lunch och vi fick beskåda deras lilla torp. Lunch, lek med deras hund och lite prat senare begav vi oss med bilarna ett par minuter därifrån för att hälsa på deras hästar som nu flyttat till ett nytt stall. Barnen fick båda två sitta upp på häst ryggen och ponny rida. 

Efter besöket hos dem åkte vi hem för att äta middag innan vi åter hämtade hem min mamma från Lund. Därefter åkte jag ut till en väns kusin som också bor här uppe för att inspektera huset som köpts i höstas. Ett stort och äldre hus men många fina detaljer. Kommer bli fint när det är upp renoverat och fint! Sen klocka när jag kom därifrån så det var bara bums i säng. 
Idag är det fredag och bilen styr mot Göteborg när min mamma jobbar färdigt, så nu inväntar vi bara klockan helt enkelt. Emil sover lite just nu och Elise tittar på sommar lov lite så här senare och i efterhand. När min mamma slutat hämtas Rasmus, min bror och hans tjej upp och vi möts allihop sedan runt Hallandsåsen. Kommer bli en trevlig helg, men jag hoppas på sol och moln och inte regn som det är idag. 

//Caroline

Måndag 26/6 och tisdag 27/6

I måndags började dagen med att mamma körde till oss efter att hon slutat jobba på förmiddagen. Vi åt lite frukost allihop med nyköpta bullar. Dagen spenderades sedan hemma hos oss i väntan på BVC tid 14:45. 

Emil hade vuxit bra, nu är han 11980g tung och 84 cm. Han har alltså vuxit 6 cm sedan januari, wow! Allt såg bra ut, Emil fick sitt vaccin och sedan kunde mammas bil styra hem till henne. Vi ska spendera måndag till fredag hos henne denna veckan, därefter väntas en resa till Göteborg för en Weeknd med henne, min bror, hans flickvän och så klart Rasmus och barnen. 
Väl i ludvigsborg där mamma bor åt vi middag och sedan tog vi ett dopp på områdets pool innan det var dags att natta barnen. Lite tv och bok för min del innan dagen ansågs slut. 

Tisdag fick vi alla lite sovmorgon till halv åtta när barnen vaknade. Frukost och lek sedan lite vila för Emil innan vi skulle iväg till affären. På eftermiddagen höll vi till i trädgården någon timme. Klippte gräs för min del medens mamma rensade ogräs. Efter ett par timmar där så tog barnen och jag en tur i skogen innan vi bestämde oss för att istället ta oss ner till poolen. Bad och sol innan middagen och läggdags.. När Emil lagt sig tittade jag och Elise på filmen Vaiana som vi ännu inte sett. Jättefin film måste jag säga! Vänlig tv kväll för min del sedan innan det var dags att sova. Min mamma hade under eftermiddagen åkt ner till Köpenhamn för att se Guns and roses så vi var ensamma hemma tills morgontimmarna innan hon kom hem. 

Idag väntas ett besök hos en vän till oss som dessutom flyttat, ska bli kul och se hur hon bor nu. Hoppas på lite fint väder också så klart!
//Caroline


Midsommar helgen

Midsommar afton i fredags och den spenderades först med att få hem mina små gryn från sin mormor för de spenderat natten. Mycket bad, bus och lite pyssel. Vid fyra skulle vi vara borta och vid halv fyra började vi göra oss redo för att ge oss iväg, efter en hel drös med trams från båda barnen sida. Iväg kom vi i alla fall och var först på plats av gästerna. Vi spenderade kvällen hos Rasmus föräldrar med hela släkten, eller i alla fall de flesta, samt våra japanska vänner som även dem var med och firade svensk midsommar med allt vad det innebär från sill till jordgubbar och nubbe med sång. En trevlig kväll, regnig så också, med mycket mat och gottis. Vid tio tiden kände väl både jag och Rasmus oss väldigt nöjda och tackade för oss. Barnen trötta och vi likaså, vilket gjorde att det gick för att somna. 


Under lördag förmiddag tog vi oss, lika familjen, ner till sibbarp för marknad och karuseller. Elise åkte två karuseller, skulle ha åkt tre men då Rasmus fick använda en biljett för att hjälpa Elise genom den ena, blev det bara två olika karuseller. Emil han hade turen att jag är skicklig på att plocka upp saker i automaterna, en nalle och en liten fotboll blev det för hans del istället för karusell.
På eftermiddagen cyklade jag och barnen till Rasmus föräldrar, Rasmus jobbade, för att hjälpa till att äta upp lite rester från midsommar. Vi hängde där ett par timmar, bus och lek, mat och fika sedan var vi alla helt slut och det blev dags för mig samt barnen att ta oss hemåt. Under kvällen var det TV för min del innan John blund kallade. 

Idag började dagen med tidig uppgång då vi skulle ut och promenera med min pappa. Klockan nio var vi ute och redo för att möta upp honom. 1,5 timme var vi ute och promenerade längs med havet innan vi vände hemåt för att visa upp uteplatsen. 
På eftermiddagen gick vi åter till marknaden då vi skulle handla en spinner till Elise, en liten grej man kan snurra på mellan fingrarna. Blev även lite churros för vår del, Mums! Efter marknads besöker tog Rasmus ut barnen för att springa och jag styrde cykeln mot Mobilia för att besöka vår kära tant. Räkmacka och kaka på det, mycket prat och sällskap för hennes skull. På vägen hem sedan handlades det lite på Coop innan jag var tvungen att ta mig hem för att packa då vi i morgon åker till mamma en vecka (inkluderat nästa helgs besök i Göteborg med henne och min bror med flickvän). 

Avslutar detta helginlägg med lite goa bilder från de senaste dagarna...

//Caroline