Fredag 9/6

Fredag morgon och rakt hem i sängen för att sova och invänta larmet som skulle ringa 13:45. Rakt in i dusch och sedan iväg för att titta på när Elise skulle sjunga i förskolekören. Vi hade bjudit in Elise mormor, gammelmormor och gammelmorfar, farmor och farfar, gammelmormor på andra hållet och även min brors tjej. Det var 200 st förskolebarn från Malmö, förskolebarn som alla ska börja skolan till hösten. Elise har tränat hela våren inför detta. De hade fått en skiva från förskolan med låtar på som de tränat på hemma. Alla barnen var så duktiga och Elise tyckte det var jätteroligt att få uppträda.

Efter föreställningen åkte vi alla hem till oss för att äta lite mat och fika. Grillat och köpta bullar under kvällen ute på uteplatsen, som nu kunde nyttjas av oss alla. Tacka vädergudarna för ett relativt bra väder, värme och moln samt lite sol emellanåt.

När alla gått var det dags för min att göra mig i ordning inför jobb och natt 2/4. Trött men redo för en ny natt med alla utmaningar som påträffas.

//Carolione