Babyshower 14/5

Igår var det dags för en av våra vänner samt Rasmus näskusins babyshower. De väntar en pojke som komma skall i juli och nu kom då dagen då vi vänner till henne hade anordnat detta. Vi försökte bestämma något med blivande mamman men var svårt så blivande mormorn fick rycka in och lura hem henne till sig. Där väntade runt 10 av hennes vänner och blivande farmor och mormor så klart. 

Om hon blev överraskad och det var så kul att hon inte hade lyckats förstå något. Hennes man har ju också gjort ett förträffligt jobb med att inte avslöja något utan tvärtom försökt leda henne på annat håll.
Vi hade en underbar dag med lunch, lekar och fika som så bör när man har babyshower. Det blev så klart presenter också till den blivande mamman som fick kläder, leksaker och böcker. Från oss så fick dem en blöjtårta med virkade Converse och en virkad bläckfisk samt nappflaska från twist n shake som vi har till Emil och bara älskar! Den blivande mamman fick även en liten present hon med shower gel, shampoo och balsam att unna sig när tid finns. 
Det blev en underbar dag helt enkelt!
//Caroline