Mors dag 2017
Söndag och mors dag som började med en härlig frukost för lilla familjen. Därefter blev det en cykeltur till blomsteraffären för att handla blommor till Rasmus mormor. Vid elvatiden blev vi hämtade av Rasmus föräldrar för en heldag av umgänge. Först blev det en tur för att inhandla en sulky som Rasmus föräldrar skulle ha hos sig och för ett billigt pris på 299 kr så var det en fin vagn. 
Ute på Almåsa där Rasmus mormor och hennes man bor nu under sommaren fanns det redan besök av Rasmus moster, hennes man och Rasmus kusinbarn. Vi blev bjudna på en god grillad lunch, härlig fika med tårta, kakor och budapestbakelse. Mycket gott för våra magar och härligt umgänge.
Det som däremot blev mindre kul är att vi misstänker att Emil är gräsallergiker. Han trillade igår med huvudet i gräset och fick en allergisk reaktion med svullna rinnande kliande ögon och en näsa som konstant rann. På vägen ifrån Almåsa blev det därav en tur till apoteket för allergiögondroppar som nu Emil ska använda sig av 2 gånger per dag. Även kontakt med BVC ska tas idag måndag för att be om allergitest för att utreda vilken allergi det handlar om, då vi inte är helt säkra på om det verkligen är gräs eller något annat. 
Efter Almåsa och apoteket åkte vi tillbaka till Limhamn för att spendera eftermiddagen/kvällen hos Rasmus föräldrar för att fira hans mamma. Vi gav henne ett presentkort på en Limhamns handduk som hon kommer kunna ha i köket. Då leveransen inte kommit i lördags på handdukarna som är eftertraktade blev det affärens lösning med ett presentkort där det stod vad som ska kunna hämtas ut. Vi hade en härlig solig dag och Emils allergi hade försvunnit när vi var tillbaka i Limhamn. 
Idag är det måndag och ny vecka väntar med jobbevecka för min del, från ikväll tills fredag morgon. Vi har även en massa annat kul inbokat under veckans gång och på fredag är det enbart 3 veckor kvar tills min semester stundar. Vi räknar ner men njuter också av denna veckan.
//Caroline