Onsdag 3 maj

Idag har varit en sådan där mysig dag rakt igenom trots att jag är tröttare än tröttast då Emil höll oss vakna lite i natt. Dagen började med att lämna barnen på dagis då jag hade möte, trodde jag, på eftermiddagen på jobb. Den enda dagis dagen denna veckan. Efter att jag lämnat barnen cyklade jag iväg till västra hamnen för en promenad och fika med min vän och hennes lilla bebis. Vi hade en helt underbar förmiddag och lunch i helt fantastiskt väder. Jag ärligt lyckligt lottad som nu fått lite färg i ansiktet idag.

Efter mys stunden tog jag mig till jobb för möte trodde jag, vilket det inte alls var men hann med och kolla mail samt skriva några anteckningar innan jag begav mig hemåt för att hämta barnen. På väg hem hämtade vi även ut Emils nya matstol som hann glädjeligen godkände då man ju själv kunde klättra upp på den. Tosiga Emil!
En väldigt trött Emil och trött Elise somnade sedan tidigt denna onsdag. Jag hamnade framför TVn men har väl inte tänkt att det blir lång draget här. I morgon väntas en ledig dag med barnen och sedan ska jag gå på och jobba på kvällen.
//Caroline