Babyshower söndag
Idag har söndagen till ära gått till framförallt en babyshower för Rasmus kusins flickvän, dem väntar smått nu i december en liten blivande flicka. Vi åt en god brunch och fikade gott med tårta, cupcakes och cakepops. Självklart var det lekar också samt en del present till blivande barnet och mamman som fick bra och fina saker. Det är alltid roligt att handla till bebisar.
 En väldigt trevlig dag har det varit. Låter bilderna tala för sig här nedan...

//Caroline 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Middagsgäster
Efter tre dagar med arbete så var det skönt att i går kväll ta helg. Förra veckan jobbade jag väldigt konstigt vilket resulterade i att jag inte riktigt hann blogga. Jag arbetade kväll i onsdags morgon torsdag fram tills 17 och sedan kväll igen på fredagen. Lite utbildning blev det också, samt så hade jag ett lära känna samtal med min chef vilket kändes hur bra som helst ochhan känns verkligen som en väldigt bra person och chef. 

Idag, lördag, så har dagen i sig bestått av handla lite inför kvällen med våra middagsgäster, städa lite och plocka undan, kämpat med möbelskyddet som bara vill blåsa iväg (men som nu äntligen verkar sitta efter att vi slått in det som ett paket) och sen matlagning så klart. Idag bjöds det på en höstgryta som stått två timmar på spisen och puttrat. Väldigt gott! 
Våra vänner kom vid halv fem, vi åt och sedan bokade vi det sista inför skidsemestern i januari. Som vi längtar allihop. Allt blev bokat i alla fall vilket känns väldigt skönt! 
Efter detta blev det äppelpaj till efterrätt innan de skulle gå, den ena för att jobba och den andre för att sova för att i morgon bitti jobba.
I morgon har jag ytterligare en dag ledig med lite spännande planer som jag kan berätta mer om en annan dag...

//Caroline  (null)

(null)

(null)

(null)

Lekplatsbus
Egentligen skulle jag vara på utbildning idag men då utbildaren inte var bokad pga att det blivit något fel blev jag ledig idag. Sovmorgon fick jag och sen hade Rasmus samt Emil handlat frukost till oss som vi njöt av runt nio tiden. När dem sedan vilade middag cyklade jag iväg en runda för lite ärenden. 
Åter hemma igen strax innan vi skulle hämta Elise. Vi gick allihop iväg och hämtade henne för att sedan gå i väg till lekplatsen en stund. Vi gungade, klättrade, åkte rutschkana och larvade oss allihop alla fyra. 
Väl hemma igen började vi städa uteplatsen inför vintern. Överdraget som vi precis köpt hade kommit på posten och det hämtade vi ut på vägen hem. Alla möblerna utom dynlådan fick plats under det gigantiska överdraget vilket är jättebra. Vi valde att köpa ett stort i stället för flera stycken. Det enda vi måste uppmärksamma är så att den klarar sitta kvar när här blåser som mest, vilket kan bli dels ofta men också kraftiga vindar. 
Imorgon väntas jobb samt torsdag och fredag för att sedan ha en ledig helg...önskar er en trevlig vecka.

//Caroline 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)