Fredag med vinprovning

Igår var det fredag och först under dagen åkte vi iväg för att göra lite ärenden. Först och främst behövde Rasmus jeans, så det inhandlades. Tre par till och med. Vi fick även med oss en matta hem som vi nu har vid köksbordet. Lunchen blev på Ikea innan vi skulle hämta hem Elise från skolan. 

Eftermiddagen blev vi här hemma då det regnade, ja egentligen hela dagen. Himlans tråkigt väder! 
På kvällen sedan skulle jag iväg på vinprovning hos en kompis. Först togs bussen till Vellinge där jag sedan åkte bil med resterande av gästerna ut till henne. Det bjöds på tilltugg till vinet, ostar, korvar, kex m.m. En hel drös med godheter! Efter själva vinprovning, vi provade fem olika viner från lite olika länder, så lagades mat och efter allt detta ärende bjöds det även på kladdkaka med grädde så klart. Jag hade tagit med snacks, lite nötter och chips men det blev aldrig att vi tog fram det för vi var så mätta och belåtna redan. 
En fantastisk trevlig kväll, med god mat, goda viner och härligt sällskap. Blev snällt nog också körd hem utav en av gästerna som inte drack. Var hemma redan vid midnatt, rätt skönt på ett sätt att det inte blev senare. Dessutom hade jag sovmorgon idag så det blev mycket sömn, skönt! Ikväll går jag på mina sex nätter, spännande! Kommer vara helt slut efter nästa vecka, men det blir bra och veckan går säkert jättefort.

//Caroline