Helgens berg och dalbana
Det har varit en händelserik helg minst sagt, en helg med både bra och dåliga händelser. I fredags efter jobb mötte jag upp ett par vänner och handlade inför lördagskvällens roligheter. Gick mycket gjorde jag den dagen och det var välförtjänt att slänga sig i soffan på kvällen framför en film. 
 
Lördagen spenderades ute i åkarp dagstidning. Bad, sol och grill. Det var otroligt skönt att få svalka sig i denna medelhavsvärme som vi har just nu. Maten var god som vanligt och vi ungdomar njöt av varandras sällskap tillsammans med de vuxna. Elise fick även plockat gurka som hon sedan åt på mitten, även på vägen hem och den ligger nu i kylen i väntan på att ätas upp. 
 
Kvällen som sedan skulle bli en trevlig födelsedags fest för en vän blev inte riktigt som vi tänkt. Tänker inte gå in närmare på detta. Tråkigt att lördagen skulle sluta som den gjorde och det är så här livet är, det går upp och ner i vågor och det är väl även det som är charmen. 
 
Söndagen har spenderats i soffan framför Disney Channel och film, samt liten tupplur med Elise innan cyklade till Rasmus föräldrar för grill och glass. Nio landade vi hemma och nu ska jag begrava mig i min bok en stund innan jag kramar kudden.