Limhamns hamnfestival har börjat

Idag har vi spenderat ett par timmar i omgångar på festivalen som hålls varje sommar i Limhamn vid hamnarna. Det är så underbart att vi nu blir precis bredvid festivalen och kan gå dit samt hem precis som vi vill. Det behöver liksom med stranden inte bli något stort projekt att ta sig iväg med barnen. Kan inte nog berätta om hur mycket vi trivs där vi bor just nu och jag är glad att vi tog denna chansen till boende. 

Festivalen bjöd vid lunch på underhållning för barnen med musik och sång stund med rörelser. Blev lunch också på festivalen, ja både lunch och middag idag. Till lunchen blev det en crepe med banan och Nutella, kanske inte jättenyttigt men vi unnar oss nu på semestern. Typ middag åt vi Texas burgare med sötpotatis pommes, mycket gott bara synd på att vi fick vänta länge för det tog tid för dem som jobbade. 
Min kusin som vi hälsade på i Stockholm och hennes familj är nere nu under helgen också. De bor i stuga på campingen här i närheten, så de var med oss på kvällen på festivalen. Barnen hoppade även studsmatta i sele, som en lekkarusell. 
Kvällen avslutades med glass och det blev sent för oss, kanske lite för sent för en trött Elise som dessutom varit på simskola i eftermiddag. I morgon väntas en ny dag och sommarlov för oss på morgonen med stockholmarna. Kul!
Har tyvärr ingen bild från dagen så bjuder på en gammal som Elise själv tagit, en selfie.  
//Caroline