Torsdag 6/7 - lördag 8/7

I torsdags hade vi en förmodad i trädgården hos mamma med klippa häck och gräsmatta medens barnen sprang runt och lekte. Vid lunch åkte vi då in en sväng till Hörby marknad men där var alldeles för mycket folk för oss, så blev bara ett halsband köpt till Elise med just namnet Elise på. Vi bestämde oss pga allt folk att åka till Höör istället och äta glass. På vägen till Höör inser Elise något... Hon har tappat sin första tand! Gissa var hon har tappat den?! Jo.... På Hörby marknad!! Ja var, det vet vi inte för vi upptäckte det först efteråt men ut har den kommit i alla fall. I efterhand skrev vi ett brev till tandfen att vi tappat tanden och hon var snäll och löste det ändå med pengen. 

Vi åt glass på Hardy's och sedan handlade vi på city gross innan bilen styrde tillbaka mot mammas hus. 

Fredag förmiddag började precis som torsdagen, i trädgården. Sedan blev det lunch och därefter skulle vi klippa häck men tyvärr råkade jag klippa av sladden...opppsssiii! Då blev det inte mer arbete i trädgården den dagen utan vi åkte iväg till eko-hallen in Kristianstad i stället. Fredagen förflöt, vi grillade på kvällen och sedan packades det inför lördagens hemfärd. 

Tidigt på lördagsmorgonen åkte vi hemåt och var hemma redan vid nio. Lite fix hemma och vila för Emil sedan for jag och barnen kalas. Tacos till mat och tårta till efterrätt, kan det bli bättre?! Efter solsken kommer regnet och herregud vad det renade, men efter regnet kommer ju så klart solskenet igen tack och lov. Solskenet fått glatt avsluta denna lördag. En envis Emil som inte vill sova och en busig Elise, som jag dock tror somnat nu efter att ha gjort sin pappa lite arg pga att hon sparkats. Livet med småbarn och trots, väldigt härligt! Envisa har våra underbara barn blivit vilket kommer vara jättebra för dem senare i livet men lite jobbigare för oss att tampas med. I morgon väntas en ny dag och förhoppningsvis dyker solen fram även denna dag. 

//Caroline