Universeum 2/6

I söndags avslutade vi vår Göteborgs helg med ett besök på Universeum vilket verkligen uppskattades av barnen, speciellt för Emil som sprang runt och pekade och skulle fingra på allt. Djuren tror jag han tyckte var allra roligast där. 

2,5 timme blev vårt besök och avslutades med lite lunch innan vi åter packade oss in i bilarna för att åka ner mot Malmö. Några stopp på  vägen, glass och tanka samt ett stopp hemma hos mamma för att lasta över allt i en bil och sedan hemåt. Vi var hemma efter sju någon gång och då blev det bums i säng för Emil medens Elise fick sitta uppe en liten stund. Kvällen avslutades med lite Netflix innan jag också somnade. 
Summering av helgen så har vi haft en bra helg med fint väder i Göteborg. Besök på Liseberg med karuseller, spel, god mat och roligheter. Lite bad på hotellet och så söndagen med allt vad Universeum erbjuder. Perfekt helg tillsammans med mamma och min bror med tjej. Mycket har vi promenerat och vi somnade alla gott på kvällarna. Till min mamma som gav oss detta i julklapp ett stort tack från oss allihop! 
//Caroline