Japanskt besök
I går skrev jag att jag idag skulle uppdatera er om vem vi fick speciellt besök av igår. Jo för fyra år sedan hade Rasmus föräldrar en utbytesstudent från Japan boende hos sig och hon åkte hem sommaren 2013 och nu igår kom hon för första gången tillbaka till Sverige för att besöka oss. Vi har alla sett fram emot detta väldigt mycket och träffa vår lilla extra familjemedlem, vilket hon blev det året hon var här.
Ett glatt möte oss emellan och vi hade en fantastiskt rolig kväll med mycket samtal, lek och bus mellan barnen och henne samt hennes kompis, lite spelande och glass på det hela såklart. Glass är väl ett måste som alltid fås hemma hos Rasmus föräldrar. Det blev sent igår kväll och både Elise och Emil kom sent i säng.
 
Idag onsdag 21/6 hade vi bjudit hem de två tjejerna samt Rasmus föräldrar på middag till oss. Det blev grillat med sallad och potatissallad med goa såser denna härliga kväll. Till efterrätt kladdkaka med jordgubbar och grädde. De fick se hur vi bodde, vilket var stor skillnad från när hon var här i Sverige förra gången. Måste även bara berätta att barnen är ju helt frälst i vår extra familjemedlem och hennes kompis. Emil som brukar vara lite reserverad visade inga tendenser alls till detta varken igår eller idag. Speciella tjejer som vi är så glada att få träffa! De ska stanna till lördag så på fredag får vi även äran att fira midsommar med dem och resterande av släkten får träffa dem.
 
//Caroline