Allhelgonsmiddag
Idag har vi haft våra föräldrar och syskon på middag. Allhelgonakväll och bjöd därför på läskig dricka som gjorde munnen läskigt svart, köttfärspaj med ett ansikte likt en pumpa och till efterrätt en choklad kyrkogård som bestod av choklad mousse med krossade oreo med ett kex som gravsten.  Väldigt gott, väldigt tungt och mättande men vi hade en oerhört trevlig kväll tillsammans allihop. Mycket prat, skatt och glädje förgyllde denna mörka kväll, för nu är vintern nära och mörkret har sänkt sig över våra fina kvällar..
Det blev en sen kväll för båda barnen, vi hade som tur väl preppat dem med lite sovstunder under dagen. Hoppas ändå att de sover lite längre i morgon vilket de behöver eftersom de var vakna så länge idag.
Kvällen avslutades med ett fint avsnitt av så mycket bättre, där det var Sabinas dag idag och vi fick höra härliga versioner av hennes låtar. När alla gått somnade jag till i soffan men ska nu ta mig in till sängen när detta inlägg är slut. Skön känsla att det bara är söndag i morgon och att jag har ännu en ledig dag efter en hektiskt arbetsvecka.

//Caroline 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)