Fullspäckad helg
Till att börja med har jag haft två otroligt härliga lediga dagar och det har varit skönt att få ladda batterierna inför nästa veckas arbete. I fredags gick tiden på dagen åt till ett möte med Emils dagis om att han knuffas mycket och vi ska nu försöka införa stopp-ordet här hemma. Än så länge går det sådär. Tror själv att Emil bara är i ej fas just nu, men vi får väl se.
Under kvällen på fredagen så kom min bror ochhans tjej för att passa barnen när jag och rasmus åkte i väg på restaurang besök och bio med goa vänner. Denna fredag var det fridays vi besökte för mat. Väldigt mycket folk och högt med ljud av allas samtalande. Många som dels firade och många som bara hade en vanlig utekväll denna fredag.
På bion såg vi Thor: Ragnarök. Väldigt bra film och väldigt roligt med understrykande på roligt! Har ni inte sett filmerna Thor så se till att gör det, väldigt bra filmer och nu den sista över förväntan. Mycket skratt denna fredag då när vi efter filmen cyklade hem i blåsten som påminde om stormbyar. Hem kom vi i alla fall och trötta somnade vi fort.

Idag, lördag, så har Elise varit på kalas och jag samt Emil hade en timme ute i kylan på lekplats, efter att ha hängt  en stund hos rasmus på hans jobb. Elise hade det supertrevligt på sitt disco kalas och ville som vanligt knappt hem, vilket var ett måste idag då vi väntade besök från goa vänner till oss, en lekkamrat till Elise och hennes mamma. En väldigt trevlig taco-kväll blev det med mycket lek och bus samt glass till efterrätt. Så klart mycket prat oss mammor emellan. Elise kompis sover dessutom kvar här över natten nu vilket tjejerna sett fram emot.

I morgon väntas ännu en dag med mycket på vårt schema; simskolor för båda barnen och dop därefter. En härlig söndag ser vi fram emot som förhopningvis avslutas i lugn ton i soffan för att sedan kicka igång en ny vecka.
Önskar er alla en trevlig söndag!

//Caroline

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)