7 Februari 2018
Godkväll, 
Efter ett par dagar iväg är vi nu hemma och hela familjen är komplett. Vi har haft väldigt mysiga dagar iväg, som i lördags började hos min mamma. Tåget tuffade upp till henne vid Höör, så vi var framme runt halv fyra. Min mamma hämtade oss på stationen och sedan åkte vi in om City Gross för att handla. Emil fick äntligen en egen Bamse nalle och var överlycklig. 
Väl hemma hos min mamma blev det Tacos som hennes respektive lagat. Tacos är så himla gott och enkelt vilket gör att de flesta tycker detta är en perfekt rätt. Tacos kan variera i alla dess grader, utseende och smaker. Vi höll oss dock till svensk traditionell tacos, som man väl kan kalla det. På kvällen såg vi premiären av nya Beck filmen, film nummer två detta år. Väldigt bra! På tal om tacos tema, så får den fem av fem tacos. Eftersom vi såg Beck, missade vi Melodifestivalen på tv och därav såg vi den när Beck var slut i stället. Vet inte om jag tycker att Melodifestivalen är så där rolig längre som jag tyckte för några år sedan...Antar att det inte bara är jag som känner så.
Söndag, ny dag och denna söndag blev en hemma dag för oss med min mamma medens hennes respektive jobbade. Vi njöt ute i snön, för strax förbi Lund var det som om vi kommit till ett helt nytt landskap med en hel del snö. Vi byggde en snögubbe, var ute med mammas hund chips och mös där hemma. På kvällen blev det schnitzel till middag och lite tv på det. 
Ny vecka, vilket innebar att det var måndag. Idag skulle min vän från Kyllingaröd komma och hämta oss för att ta med oss hem till dem, där vi skulle spendera två dagar. De kom och hämtade oss på eftermiddagen och sedan puttrade bilen hem till deras gård. Under måndagen hanns det inte med så mycket mer än matlagning vid ditkomst och sedan skulle Emil lägga sig. När Emil somnat tittade vi övriga på lite tv och socialiserade oss, innan klockan var så pass mycket att sängen även kallade på oss.
Tisdag kommen och en tur in till Kristianstad för lite shopping. Vi strosade omkring där i två och en halv timme, handlade lite och åt även lunch. Kom åt en skjorta åt Emil med skateboards på för endast 50kr. Rena kapet för honom inför vår/sommar. Våra vänner skulle ha besök på tisdag kväll av släktingar, vilket innebar huset fullt ungefär. Väldigt trevligt med middag och gäster, mycket folk. 
Nu är vi på dagens datum, 7 februari 2018 onsdag. Dagen då vi åter skulle tuffa med tåget hemåt. Därav blev det en dag på gården och mys med våra vänner innan vi blev körda till tåget. Nu är vi då hemma och jag har hunnit lämna in min inlämning till den kurs jag läser på distans just nu, barnen är nattade och Rasmus har lagt sig tidigt medens jag sitter här själv vid datorn. Strax börjar Sveriges Mästerkock vilket jag absolut inte vill missa. 
På återseende!
/Caroline

(null) (null) (null) (null) (null)(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null) (null) (null)(null)