Ledighet = rolighet
Fredagen började med att vi skulle avtacka kollegor som slutar. Detta gjorde vi på restaurangen Carib kreol i närheten av Södervärn. En karibiskt inspirerad restaurang, men mat och smaker man inte brukar använda/laga. Otroligt goda smaker, annorlunda kryddor och en upplevelse av att känna att man var i Karibien.  Vi hade en trevlig kväll med mat och goda drinkar. Elva var jag hemm, lagom med tanke på att det var min tur att ta hand om loppan dagen efter.  
 
 
Lördag förmiddag spenderades hos min pappa, med buss, skratt, fika och lek. Elise har alltid lika roligt där och man ser att min pappa är så glad för henne.  Där spenderade vi morgonen innan det var dags att ta sig hemåt för att åka iväg på kalas. Vi var dessutom lyckligt lottade att få gå på två stycken samma dag. 
 
 
 
Först så åkte vi iväg och firade Gisela och Lasse. Det bjöds på enormt god smörgåstårta och underbart snacks efteråt. Elise lekte och busade med alla som aldrig förr,  trivdes som fisken. Det märktes dock att hon inte sovit middag för hon var helt uppe i varv och sökte allas uppmärksamhet hela tiden, hon ville vara i centrum och alla skulle lägga sina ögon till henne. 
 
Efter ett par timmar där for vi iväg till kalas nummer två och firade Erik som blev 20 år. Även där fick vi smaka god efterrätt, snacks och lite speltid för oss ungdomar ; om man nu fortfarande kan räkna oss som det. En trevlig kväll som varade till midnatt och det var med trötta ögon vi tog oss hem till vår säng. Elise hade somnat efter envisa på kalaset, men sov hela vägen hem iprincip och sov sedan hela natten utan problem.  Hon sov trots ovädret som drog in över Malmö och det åskade och smällde och regnade värre än någonsin från småtimmarna och fram på morgonen. Enligt tidningarna är här översvämningar i Malmö, inget jag har sett än så länge men vi hade tänkt ge oss ut och handla efter att tvättandet är klart; vi får väl se om vi kommer fram....