Måndag 29/1
Idag har jag fått mysa med en vän och hennes underbart fine son. Vi var på ett café nere i stan och åt lunch. En väldigt mysig lunch med 
massa bebismys.
Gick av från mina nätter i morse. Vi har haft en bra helg och har jobbat med helt fantastiska kollegor. Vi skojat och haft roligt trots att vi jobbar. Där är alltid en bra stämning på jobb. I helgen, utöver jobb, har vi även firat min mormor och min lillebrors födelsedagar. Vi var på en restaurang och åt asiatisk buffé. Mycket gott! Under söndagen åkte Rasmus och barnen på kalas till deras nästkusin som fyllde 2 år. Jag valde att vara hemma, ta det lugnt och plocka lite här hemma, samt sova lite extra länge. 
Just nu sitter jag i soffan med en Emil som har lite feber, som vi hoppas går över tills i morgon. Vi ska stax förflytta oss in till sängen. Är ganska trött då jag inte sov så länge eftersom jag gick av och måste kunna sova nu i natt. 
Ny vecka och ja vad jag planerar denna vecka... är ledig idag och i morgon sedan går jag på igen på onsdag eftermiddag. I morgon blir det väl en hemma dag med en liten sjuk Emil, som förhoppningvis är bättre tills i morgon. På onsdag har jag utbildning på jobb först vid lunch och sedan börjar jag klockan 14 och arbetar kvällen. Sedan jobbas det kväll fram tills fredag. I helgen ska jag och Emil iväg och kommer sedan bli borta fram tills onsdag då vi kommer hem igen. Härlig ny vecka!

//Caroline


(null)
(null)
 

(null)