Emil 2 år
Efter helt okej jobb helg som dock slutade i en natts sjukdom, som med mycket sömn gick över tills på morgonen så gick större delen av tisdagen till att förbereda inför Emils 2 års dag på onsdagen den 27e December. Väl dagen kommen så blev det skönsång för den store killen på morgonen som glädjeligen öppnade sina presenter samt inveg dem väldigt fort. Vi åt frukost tillsammans och sedan gick dagen till städning och förberedelser i matväg inför kvällens kalas (öppet hus). 
Klockan tre droppade de första gästerna in och det bjöds på en mindre buffé bord med paella, bullar, pizzabullar m.m. och som sedan avslutades med tårta för stora killen. Skönsången blev inte av under kvällen då det var ett öppethus kalas. Emil hade det trevligt i alla fall och öppnade present på present samt började leka med dem. Dock hade vi en liten busig Emil som inte helt var snäll mot sina lite mindre gäster och knuffades, så det blev en del tillsägelse åt hans vägnar.
Vi hade en trevligt kväll och tacksamma för alla nära och kära som tog sig hit för att fira vår fina kille som blivit hela 2 år nu. Efter kalaset åkte vi med mamma uppåt skåne för att lämnas av hos ett par vänner vi skulle besöka ett par dagar, på landet med traktor och hönor. Vi kom fram vid nio på kvällen så blev lite mys under ca en och en halv timme tills vi alla tog tag i våra kragar och la oss. En stor killes 2 års dag var till ända!
 
//Caroline
 
(null)