Julafton nr1
Idag, tre dagar innan julafton, har vi firat jul med min familj. Jag jobbar under hela julen och julafton tillhör Rasmus familj detta år, därav blev det idag vi firade julafton och dessutom här hemma hos oss. 
Det blev ingen traditionell julmat utan en kotlettstek som var helt utsökt med potatisgratäng och jensens favorit sås. Till efterrätt en pepparkakspanncotta med apelsincurd ovanpå, även detta väldigt gott. Därefter var det dags för tomten att komma och dela ut alla julklappar. Vi hade fått en kollega till Rasmus att vara vår tomte, väldigt snällt och roligt för barnen att vi alla kunde vara med.
När alla paket var utdelade öppnades alla i snabb takt  och barnen var väl snabbast. De fick väldigt fina saker; allt från kläder till böcker och leksaker så klart. Emil fick en sopbil som äter upp leksaker, som "städar". Samt även en fåtölj att ha vid tvn. Elise hade en liknande när hon var liten. 
Till sist plockades julgodiset fram och glöggen som fick avsluta och runda av denna härliga kväll för oss alla. Tyvärr slutade kvällen i en för full mage för Emil som innebar att all mat kom opp igen. Nu sover han dock lugnt i vår säng och hans sängkläder tvättas.
En väldigt trevlig kväll här hos oss och trots att jag jobbar ser jag fram emot en trevlig helg och en fin julafton på söndag.

//Caroline

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)