Kalas med stort K!

Denna helgen har ju enbart inneburit kalas efter kalas. I morgon, söndag, blir för oss en vanlig söndag i alla fall. Vilket innebär simskola för båda barnen. 

I fredags hade vi kalas för hela tjocka släkten och det gick jättebra. Mycket folk, vår stora härliga familj, släkt och vänner var här på mat och fika. Fina presenter fick både Elise och jag. Vi hade alla en trevlig kväll. Recept på kakan kommer i ett annat inlägg. 

Lördagen bestod även den dagen av kalas, denna gången barnkalas. Elise hade fyra kompisar som kom för en tjejkväll med pyssel, pizza, lek, dans, marängswiss, godispåse letande och ännu mera lek. En helt fantastisk dag har det varit och jag talar nog för hela lilla familjen att vi nu är trötta efter denna aktiva helg. Elise har dessutom en vän som natt gäst idag, så en helt vanlig söndag morgon blir det allt inte. Vi ser i alla fall fram emot en förhoppningsvis lugn söndag. Insåg dock att vi i morgon ska få träffa fina Agneta innan Emils simning, hon är här i Sverige på besök så även hon fyllt år. Kul! Så en helt vanlig söndag blir det ju inte, men lugnare än fredag och lördag hoppas jag.

//Caroline