21 Februari 2018
Hej igen, mycket jobb innebär mindre tid för att skriva här och nu har jag jobbat intensivt under två veckor men om ja vad blir det nu fyra timmar så går jag av och är ledig i sex dagar. Ska bli väldigt skönt!
I fredags så hade vi after work efter min morgontur. Vi åt gott på Pinchos ett par stycken töser från jobb. Därefter tog vi oss bort till TGIF för lite drinkar, musik och umgänge. Ytterligare en kollega slöt upp. Vid midnatt valde jag dock att avlägsna mig, då barnen hade simskola dagen efter. På söndag morgon var jag väldigt glad att jag gick i lagom tid kvällen tidigare, eller ja under natten.
Under lördag var det simskola för barnen och efter simskolan var vi på playdate vid biblioteket. Vi hade en trevlig eftermiddag med våra kära vänner innan vi fick ta oss hemåt för att fira kväll.
Söndag blev en städdag för vår del. Först frukost hos barnens farmor och farfar innan städandet drog igång. Vi tog hälften var och alla hjälptes åt på sitt sätt. Sedan var det åter dags för jobb för min del på kvällen/natten och nu har jag då snart gjort mina tre nätter innan lite ledighet. Välförtjänt ledighet!
Var uppe en vända nu under natten på min gamla avdelning för att hälsa på nattpersonalen. Väldigt trevlig att få prata lite med dem. Trivs ju jättebra här men så klart saknar jag de goa kollegorna, även fast de jag har här är hur fantastiska som helst.
I veckan så fyller Rasmus år, så det blir kalas men det tar vi och skriver lite om senare i veckan.

//Caroline


(null) (null)
(null)

(null)(null)