Måla, veckans projekt
Nu har jag börjat med mitt lilla projekt, började måla igår. Dock kommer det ta sin lilla tid eftersom färgen tar år och dar på sig att torka. Det känns både bra och dåligt att det tar lite tid, dels så får jag suga på karamellen lite och dels så har jag inte tålamod till att vänta. 
 
Igår hade jag och Elise en lugn och mysig eftermiddag. Vi gick hem i det underbara vädret, gick till och med och handlade glass som vi avnjöt på balkongen. Det är så skönt att det börjat bli varmt nu och man längtar så oroligt till sommaren nu. Snart är det väl också dags för oss att boka en liten resa också. Vi får suga på den karamellen också ett tag till innan vi slår till. 
 
Idag har det varit en sådär dag på praktiken med en både glömsk jag och en glömsk handledare som helt hade glömt att vi har vägledningssamtal i morgon. Så nu har jag i lite ren panik skrivit ner en massa inför morgondagen, speciellt då de sa att dessa lärare är ganska vassa. Tror det slutade på 5 Word sidor, fast har ett par grejor och lägga till men det gör jag i morgon. Nu ska jag sova innan klockan rinner iväg för mig. Natti!
 
 
Drifting och kalas
Igår åkte jag, Elise, min bror och Josefine till Sturup för att titta på drifting. Det var träning som danskarna ordnat. Det var otroligt längesedan jag var på drifting och det gjorde att man blev lite extra exallterad. Elise tyckte det var roligt, men lite läskigt med bilarna. De var häftiga men hon gillade inte att det lät och smällde som dem gjorde. Dock när vi väl skulle hem så ville hon inte hem, typiskt henne. 
 
Har ju hållt på en del med bilar innan, byggt och engagerat mig som funkis. Man saknar det lite nu när man kom iväg så här. Kan väl ha varit bra att vara borta lite från det ett tag då jag nu hunnit sakna det och börjat tycka att det har blivit roligt igen. Nu längtar jag jättemycket tills nästa gång det är drifting.
 
Efter driftingen skulle jag och Elise på kalas till hennes faster som fyllde 23. Det blev god grillad mat och god kladdkaka med tillbehör. Vi hade en trevlig kväll, dock kände jag mig inte helt bra; vilket jag yförsig inte gjort sedan förra helgen. Fast igår blev det snäppet värre och jag och Elise cyklade hem vid halv tio, för att dunsa i säng båda två. Idag mår jag lite bättre men inte helt bra och därför blev det inte heller något jobbande för min del idag (dvs inte praktik). Känner att jag behöver vila upp mig ordentligt och bli av med detta skitet nu, så att jag kan ge allt nu på praktiken de sista 5 veckorna. 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
23/4 & 24/4
Det blev en stressig morgon i går morse/natt. Väl klockan 05:00 då jag skulle cykla till tåget så insåg jag att just det min cykel står på stationen eftersom jag glömde den där förra veckan. Så jag fick snällt ta och sätta turbo i benen och gå väldigt fort dit, igenom parken; trots mörker vilket jag aldrig gör i vanliga fall men hade verkligen inte hunnit om jag gått runt om. Jag hann precis med tåget som tur väl var och hann se så att min cykel stod på sin plats. 
 
En lugn praktikdag då vi hade få patienter, fick också handleda vår kurs 6 student lite; dvs hon går första året. Jag tycker det är otroligt roligt att lära ut och handleda, känna att jag verkligen kan allt nu; känna mig redo för min blivande yrkesroll. Det flyter på bra på praktiken och jag trivs verkligen där jag är. Det enda som är jobbigt är att pendla, dessa tidiga mornar gör mig dödstrött. Igår somnade jag innan klockan nio, trots att jag kunde vara uppe lite längre eftersom jag har kväll idag. 
 
Rasmus var snäll och lämnade Elise i morse så jag kunde ligga kvar i sängen ett tag. Hade egentligen tänkt träna nu under morgonen men jag är fortfarande inte helt frisk, har fortfarande ont i halsen, hostar och näsan rinner. Så jag får skjuta på tränandet tills i alla fall halsen inte gör så ont. Jag gillar verkligen inte förkylningar. Hoppas att skitet är borta i helgen så att jag kan träna lite i helgen.
 
Mysa ner mig lite nu innan jag ska göra vid mig inför praktiken.