Julmys i stan
Igår var vi i stan en runda med elise farmor och farfar. Det blev en bra runda ner till stor torget och sedan upp mot triangeln. Lite shopping hanns len med, lite jul te och även ett till rasmus i MFF - stuk. Var även inne i en mysig engelsk affär och där ska jag verkligen dit igen. Gillar ju London väldigt mycket som stad och så också deras mat.

Efter ett par timmar i stan som var full med massa andra besökare, nästan för mycket så åkte vi och handlade lite både vi och familjen Svensson; dvs vecko handla för vår del. Därefter blev det middag hemma hos dem och fika innan det var dags att ta sig hemåt och avnjuta resten av lördagen i soffan. Mycket trevlig lördag!

Herr snögubbe
Häromdagen pysslade jag och elise ihop en snögubbe av plastmuggar, ett svårare projekt än jag trodde rodde men det blev helt okej. Först så började vi med att ta fram plastmuggar och en limpistol, för att då limma ihop muggarna på bredden som ni ser på bilden nedan. Så gjorde vi ända tills det blev en ring.Efter det började vi att limma ovanpå, ring på ring och eftersom muggarna är lite inåtgående ner till så blir det att ringarna bör mindre och mindre tills det blir en boll som ser ut så här...

Efter att vi gjort en boll så gjorde vi ännu en boll eller vi kanske ska säga en halv boll/klot. Denna limmade vi ovanpå den andra sedan. Därefter tog vi färgat papper till snögubben näsa och limmade fast denna, även detsamma med ögonen. Vi klädde såklart snögubben med halsduk och mössa som vi hade hemma och så här blev den...
Utöver detta har vi även pyntat lite här hemma, speciellt i elise rum, men vi har även beställt gardiner till vardagsrummet som säkert kommer nu i veckan. Köket är färdigt och det kommer bild på det när allt är klart. Elise fick upp bland annat som julgran, sin stjärna och en ljusslinga. Hon var så nöjd och glad när allt var färdigt, juligt och fint.Utbildningsdag med bowling och julbord
Gårdagen spenderades med mina kära kollegor, verkligen en hel dag. Jag gav mig av hemifrån vid sju och vart inte hemma förrän efter tio. Dagen började på Katrinetorpsgården med frukost och därefter en hel dag med föreläsningar och workshops. Katrinetorpsgården bjöd verkligen på en underbar dag med god mat och fika i fina lokaler och i en helt fantastisk omgivning.

Efter heldagen där tog vi oss till entré för bowling och julbord. Vilket julbord, allt möjligt man kunde tänka sig och ännu mer. Desserterna ska vi inte ens prata om, mumsigt. Klockan halv åtta intog vi bowlingbanorna. Jag vann första rundan och den andra rundan hann vi inte spela färdigt. Vi lyxade även till det med drinkar och popcorn under tiden vi spelade.

Jag hade en underbar dag och det är så roligt att umgås med kollegorna då man inte träffar dem så ofta med tanke på mitt natt jobb. Jag hoppas vi har en after work snart så jag får umgås med alla igen.