I gamla krokar
Idag har vi varit och besökt vår gamla granne, vår kära tant. Elise fick mysa med henne och hennes passehund. Det slutade med att Elise och hunden låg och pussades på golvet, trots att hon tyckte hunden var lite läskig först. 
 
Vi fick pratat, fikat och njutit av en runda i det fina vädret. Elise åkte till och med på tantens Roys Roys, det vill säga rollator. Vi har haft en underbar förmiddag heltenkelt.
 
Vi kom hem precis för en stund sedan och det var verkligen en trött Elise som dunsade ner i vår säng och somnade. Jag har lagt mig i soffan femgradig en serie och ska själv vila lite nu innan jag ska fixa lite här hemma. Hoppas att vädret håller i sig i veckan också. 
 
 
Vårmys
Idag har vi träffat vår vän Agneta som var hemma ett par dagar nu innan hon åker tillbaka till sin skola i Schweiz. Det var jättetrevligt och vi gick till pildamsparken i det underbara vädret. Elise fick lekt lite på spindellekplatsen och jag och Agneta fick pratat lite. Vi tog även en god lunch/fika i det härliga vädret på Margareta Paviljongen. Det var en härlig och lugn dag.
 
Dock var jag trött efter gårdagens strapatser. Jag träffade Mathilda i går och det blev ganska sent, så sov endast ett par timmar innan det var dags att gå upp med Elise. Så i eftermiddags när Elise somnade efter en nästan heldag ute så somnade jag också på soffan. 
 
Jag känner mig fortfarande ganska mör, så blir nog sängen tidigt idag. Först ska jag bli färdig med att rå om mig. Har plockat ögonbrynen, haft ansiktsmask och fixat lite med håret mitt. Så nu känner jag mig strax som en ny jag. I morgon ska vi besöka vår gamla granne och bara ha en lugn dag, kommer bli trevligt. 
 
Happy Holiday
 
 
Slutbedömning
Idag är det min näst sista dag på praktiken och just idag känns det verkligen inte bra att gå till praktiken; vilket inte alls har att göra med varken Slutbedömningen eller hur underbart stället är. Det hände lite dramatik på jobb igår. Tänker inte gå in på det, men det handlar inte om mig fast jag hamnade mitt i soppan. Ovanpå detta fick jag sedan tillbaka mail från nästa praktikplats där de inte alls verkar förstå att jag inte kan ha från kväll tills morgontur varje vecka. 
 
Därför måste jag idag också ta och ringa runt en hel del samtal, ta itag i det fast jag egentligen inte orkar. Det kommer kännas konstigt idag på praktiken, med tanke på gårdagen och att det nästan är min sista dag. Fast det är ju den sista med de ordinarie sjuksköterskorna idag, tror jag. Har inte hunnit fixa något tackande till dem eftersom de missar tårtorna i morgon, så tänkte fixa något mumsigt till dem och få en anledning att sticka förbi nästa vecka. Så får jag hälsa på dem och mysa med söta kuling igen. 
 
Over and out